Livrare gratuita in aria de acoperire

Telefon: 0738.551.186
Email: office@brazicraciun.net
Program: NON STOP
Vezi cosul
Cosul tau este gol

Brazi Artificiali 2 metri - BraziCraciun.net

"Nu credeam ca brazii artificiali pot fi ataaat de frumosi!! Sincer, cand am primit acest brad artificial 2 metri de la voi si sotul meu l-a montat am ramas fara cuvinte." Iata reactiile WOW pe care minunatii nostri brazi artificiali 2 metri le provoaca. Daca pana acum ai interactionat doar cu brazi artificiali de slaba calitate, ca ciuguliti de pasari, goi, fake intr-un mod foarte neplacut, pregateste-te sa fii si tu uimit de splendoarea noilor brazi artificiali de 2 metri pe care ii gasesti chiar in aceasta categorie.
  • Sorteaza
  • Arata

De ce acesti brazi artificiali 2 metri sunt atat de spectaculosi?

Pentru ca fac parte din noua generatie de brazi artificiali de lux si sunt lucrati cu maiestrie. Multe modele sunt fabricate din polietilena sau polietilena cu polivinil, printr-o tehnologie inovatoare de turnare in matrite. Drept rezultat, acele brazilor sunt uimitor de realiste; imita extrem de bine acele brazilor naturali asa cum i-ai vazut in excursiile de la munte.

Apoi, acesti pomi artificiali de 2 metri sunt bogati si uniformi. Stii cand tata aducea bradul din piata, il aseza in suport si constatati cu tristete ca e mai gol in partea dreapta sau in partea de jos? Cu un brad artificial 2metri din oferta noastra, poti uita de acest lucru. Toti brazii nostri indeplinesc cele mai inalte standarde ale calitatii si pleaca in stare perfecta din fabrica, dupa un audit riguros.

Va oferim brazi artificiali cu suport inclus, brazi de lux pret ideal, brazi cu varfuri ninse, cu fibra optica sau decorati minimal cu conuri de brad atat de minunat rasfirate in frunzisul lor. Va fi o reala placere sa impodobiti un astfel de pom de Craciun.

Brazi artificiali 2 metri rezistenti pana la 15 ani?

Credeai ca brazii artificiali pot fi folositi 2 - 3 ani si gata? Acest lucru este valabil in cazul brazilor din plastic de slaba calitate, care isi pierd atat de usor proprietatile. In schimb, brazii nostri din PE si PE + PVC pot sa reziste cu tarie pana la 15 ani. Este uimitor pentru ca timp de 15 ani nu
trebuie sa te mai gandesti sa dimensionezi bugetul pentru bradul de Craciun in fiecare an. De aceea, investitia intr-un brad artificial de lux este o investitie pe termen lung.

Comanda brazi artificiali 2 metri pret cel mai bun

Suntem importator direct de brazi artificiali de Craciun asa ca poti fi sigur ca la noi gasesti cele mai bune preturi pentru brazi din plastic. Ne dedicam tot timpul anului selectiei celor mai calitative modele si aducem in Romania doar brazi artificiali de TOP, calitate premium, cu rating peste medie. Va invitam sa rasfoiti oferta noastra larga de brazi de Craciun si sa comandati anul acesta cel mai bun brad artificial pentru acasa ori pentru un alt spatiu pe care il administrati.

Livram rapid prin curierat brazi artificiali 2 metri in Bucuresti, Cluj, Sibiu, Sfantu Gheorghe, Brasov, Constanta, Arad, Iasi, Vaslui, Focsani. Toti brazii se livreaza cu suport inclus, in cutii din carton gros si rezistent la transport, ne-asamblati.