Livrare gratuita in aria de acoperire

Telefon: 0738.551.186
Email: office@brazicraciun.net
Program: NON STOP
Vezi cosul
Cosul tau este gol

Brazi Artificiali Pret intre 800-1000 lei - O Minunatie

Aici vezi cei mai pretiosi, cei mai buni, cei mai frumosi si cei mai mari brazi artificiali de Craciun. Aceasta categorie de Brazi artificiali pret intre 800-1000 lei este destinata celor care nu vor sa faca vreun compromis in alegerea bradului de Craciun. Acestia sunt cei mai deosebiti brazi artificiali PE sau PE si PVC sau PVC de calitate pe care ii puteti comanda da de la noi.
  • Sorteaza
  • Arata
  • Pagina

Cum impodobesti Brazi artificiali pret intre 800-1000 lei?

Cu multa bucurie. Si creativitate. Si entuziasm. Stii de ce? Pentru ca atunci cand ai bradul perfect simetric, uniform, o splendoare de sus pana jos, ai panza ideala pe care poti sa zugravesti orice imagine ai in minte. Este grozav cum poti da o noua si noua infatisare unui brad artificial de lux la fiecare Craciun.

Contrar miturilor, sa impodobesti unul din acesti Brazi artificiali cu pret intre 800 si 1000 lei este foarte simplu si intuitiv. Chiar daca sunt brazi mari, inalti, voluminosi, cu diametru generos la baza, au un atu comparativ cu brazii naturali de aceeasi inaltime. Brazii artificiali au o constructie modulara - ii asamblezi ca un puzzle la fata locului; prima data axul central pe suportul stabil, apoi crengile de la cele mai mici in varf la cele mai mari spre baza.

In schimb, atunci cand ai un brad natural de 3, 4 sau chiar 5 metri e destul de complicat sa-l ancorezi, sa-l ridici si sa-l manevrezi (pentru ca este dintr-o singura bucata).

Coroana simetrica a acestor Brazi artificiali la pret intre 800 si 1000 lei iti va permite sa pui in practica idei ingenioase, sa experimentezi noi moduri de impodobire, sa decorezi asa cum iti place, cu multe globuri, figurine, beteala, luminite. Brazii sunt fiabili si pot sustine cu tarie toata aceasta schema decorativa.

Brazi artificiali pret intre 800-1000 lei Premium

Daca dimensionezi un buget de 800 - 1000 lei pentru brazi de Craciun inseamna ca te uiti din prima la brazi artificiali de lux, calitate premium. Aici nu este loc de imperfectiuni sau nemultumiri. Clientii nostri iubesc brazii artificiali de lux, iar feedback-ul pe care il primim de la ei este fantastic. Ceea ce impresioneaza la acesti Brazi artificiali pret intre 800-1000 lei este maretia, impletita cu perfectiunea si bogatia. Gandeste-te ca aceste modele sunt ca pictate din tablourilor de iarna ale unor mari maestri ai pensulei. Sunt cu adevarat impresionanti.

Si ce e mai atractiv, este ca pot fi reutilizati timp de un deceniu si chiar mai mult. Sunt simplu de depozitat si ocupa putin loc (pentru ca se desfac si se aseaza in cutii din carton sau cutii transparente din plastic).

Brazi artificiali pret intre 800-1000 lei cu suport inclus

Brazii arata ca in imagini si suportul este inclus in pachet. Sunt robusti, stabili, cu o tulpina frumoasa si dreapta. Sunt usor de folosit si usor de asamblat. Categoric, isi merita toti banii. Livram rapid Brazi artificiali pret intre 800-1000 lei oriunde in Romania: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Cluj Napoca, Tulcea, Constanta, Iasi, Suceava etc. Adaugati in cos modelul preferat de brad de Craciun si finalizati comanda acum. Dureaza doar 2 - 3 minute.