Livrare gratuita in aria de acoperire

Telefon: 0738.551.186
Email: office@brazicraciun.net
Program: NON STOP
Vezi cosul
Cosul tau este gol

Brazi Artificiali Pret intre 400-600 lei

Unul din primele lucruri la care trebuie sa te gandesti cand cumperi un brad de Craciun este bugetul pe care esti dispus sa-l cheltui pentru aceasta decoratiune statement a sarbatorilor de iarna. Tu ai dimensionat un buget intre 400 si 600 de lei, iar asta inseamna ca iti doresti un brad premium, din categoria modelelor de lux. Vezi aici oferta noastra pentru Brazi artificiali pret intre 400-600 lei si asteapta-te sa fii uimit.
  • Sorteaza
  • Arata
  • Pagina

Cei mai buni Brazi artificiali pret intre 400-600 lei

Pentru acasa (o casa ori un apartament) sau pentru un spatiu comercial (receptie, hotel, pensiune, birouri, magazine, centre educationale etc), poti sa alegi acum un brad artificial din gama superioara: brazi artificiali cu varfuri ninse, brazi cu fibra optica, brazi decorati cu conuri de brad, brazi artificiali de lux din PE + PVC (cu ace bidimensionale si tridimensionale).

Avem mai multe dimensiuni pentru brazi, astfel incat va fi usor sa alegi varianta care se potriveste cel mai bine spatiului pe care il ai la dispozitie. Vezi brazi artificiali 150cm, brazi de lux 180cm, brazi artificiali 210cm, brazi cu inaltime 220cm, brazi inalti de 240cm etc.

Cum impodobesti Brazi artificiali pret intre 400-600 lei?

Nu te gandi o clipa ca este mai dificil sa impodobesti un brad artificial decat unul natural. Multi din cei care au facut trecerea la Brazi artificiali pret intre 400-600 lei considera ca acesti brazi din plastic sunt foarte usor de inaltat si de impodobit. Daca alegi un brad mai inalt, chiar o sa simti ca este mai usor sa-l impodobesti - pentru ca el nu e dintr-o bucata asa cum se intampla in cazul brazilor naturali.

Brazii artificiali de lux cu buget intre 400 - 600 lei au constructie modulara, ceea ce inseamna ca vin desasamblati, pe bucati, asemenea unui puzzle usor de construit. Ramurile se infig cu usurinta pe axul central de la varf spre baza, iar apoi desfaci crengutele pentru a presara o bogatie uluitoare asupra bradului. Asta este tot.

Dincolo de asamblare, va fi simplu sa impodobesti unul din acesti Brazi artificiali cu pret intre 400 si 600 lei. Asta pentru ca ei au o buna stabilitate (se livreaza cu suport original, foarte stabil, special croit pentru inaltimea lor) si pentru ca ramurile lor sunt rezistente. Da frau liber imaginatiei si agata in pomul de Craciun toate globurile si ornamentele preferate, pentru ca bradul artificial de calitate nu se va clatina si nici nu-si va pleca crengutele atat de usor.

Pentru ca au prezenta bogata de sus in jos, nu exista spatii goale inestetice pe care ar trebui sa te gandesti cum sa le ascunzi. Pur si simplu, acesti Brazi artificiali la pret intre 400 si 600 lei sunt perfecti de la top pana jos la podea, iar asta ii face sa fie alegerea numarul 1 pentru cei care cauta brazi de Craciun ca in povesti.

Pret mic: Brazi artificiali pret intre 400-600 lei

​Economiseste bani si timp cu brazii nostri de calitate, la preturile cele mai mici. Oferim livrare avantajoasa si brazi la preturi pentru toate buzunarele. Comanda acum brazi artificiali pret intre 400-600 lei Bucuresti, Constanta, Cluj, Brasov, Satu Mare, Sibiu, Ploiesti - trimitem oriunde in tara cu livrare in 24 - 48 de ore lucratoare.