Livrare gratuita in aria de acoperire

Telefon: 0738.551.186
Email: office@brazicraciun.net
Program: NON STOP
Vezi cosul
Cosul tau este gol

Brazi Artificiali 4 metri SUPERBI

Acesti brazi artificiali 4 metri sunt o reala incantare pentru ochii tuturor - familie, oaspeti, colindatori, clienti, parteneri de business, etc. Maretia lor face ca toti ochii sa sclipeasca atunci cand ii descopera. Brazii artificiali foarte inalti de 4 metri sunt acum disponibili la cel mai bun pret de pe piata.
Esti in categoria de brazi artificiali de 4 metri si esti pe cale sa faci cea mai buna alegere pentru decorul tematic de Craciun. Pentru ca sunt unii din cei mai inalti si mareti brazi artificiali din oferta noastra, aceste modele sunt oarecum prohibitive - sunt potriviti pentru cei care dispun de spatiul necesar pentru a gazdui o astfel de frumusete incantatoare de Craciun.

Daca ai masurat si spatiul iti permite sa instalezi un brad artificial de 4 metri in livingul mare, la o receptie, la intrarea intr-un hotel sau o pensiune, intr-o institutie sau alt spatiu public generos, nu putem decat sa-ti spunem ca te felicitam.

De ce sa alegi brazi artificiali 4 metri?

Exista o multime de motive solide pentru care este intelept sa faci acest lucru. Brazii nostri artificiali de 4 metri pot fi reutilizati timp de mai multi ani. Stii foarte bine ce inseamna sa cumperi un brad natural de 4 metri. Este foarte greu de transportat, de manevrat si chiar de impodobit. In schimb, noi iti livram brazi artificiali de 4 metri direct acasa ori la usa firmei.

Data fiind constructia lor modulara, sunt usor de asamblat si de impodobit. Se livreaza cu tot cu suport potrivit, astfel ca nu trebuie sa te mai gandesti sa procuri unul suplimentar, sa ancorezi bradul sau sa-i cioplesti trunchiul pentru ca nu se potriveste perfect in stand.

Aspectul acestor brazi artificiali inalti este foarte natural si trimite cu gandul la maiestria brazilor naturali de la munte. Au o culoare verde frumoasa. Acele sunt moi, flexibile, usor de manevrat, placute la atingere. Acele bradului sunt bine fixate pe crengute si nu cad. Iata un punct forte important pe care il au brazii de craciun de 400 cm.

Peste toate acestea, sa alegi brazi de craciun de 4 metri inseamna sa fii responsabil din punct de vedere ecologic. In loc sa contribui si tu la taierea a 10 brazi de Craciun naturali in 10 ani, te poti folosi timp de 1 deceniu de acest pom de Craciun atat de frumos. El isi va pastra frumusetea si grandoarea timp de multi ani. Doar trebuie sa-l depozitezi in conditii decente (nu in lumina soarelui si nu intr-un spatiu cu umiditate).

Livrare brazi artificiali la 4 metri

Oriunde te-ai afla in Romania, acum poti sa comanzi atat de usor un brad superb de 4 metri. Il vom livra direct la tine la usa sau la adresa pe care o indici - livram brazi artificiali de lux Bucuresti, Constanta, Satu

Mare, Suceava, Iasi, Arad, Craiova etc. Toti acesti brazi artificiali de Craciun de 4 metri includ suport original si se livreaza desfacuti (cu axul central modular, crengutele care trebuie asezate pe straturi). Totul este foarte intuitiv si poti pastra cutia din carton foarte gros pentru a depozita bradul in extra- sezon.