Livrare gratuita in aria de acoperire

Telefon: 0738.551.186
Email: office@brazicraciun.net
Program: NON STOP
Vezi cosul
Cosul tau este gol

Brazi Artificiali 1.5m - Preturi mici

Avem brazi artificiali 1.5m, dar si brazi artificiali 5m, pentru ca ne-am propus sa fim oprirea finala pentru toti cei care cauta brazi artificiali de lux la cele mai bune preturi. In magazinul online brazicraciun.net vrem sa ne asiguram ca aveti multiple optiuni pentru caminul dumneavoastra. De aceea, gama noastra de brazi de Craciun se intinde de la cei mai mici brazi pana la cele mai somptuoase modele.

Brazi Artificiali 1.5m - o alegere populara

Multe persoane aleg sa impodobeasca de Craciun un brad versatil de 150cm din mai multe considerente. Un astfel de pom Craciun este usor de instalat si de impodobit, de depozitat. Ocupa putin loc si este ideal pentru cei care locuiesc la garsoniera sau apartamente cu 2 sau 3 camere si vor sa maximizeze cat mai mult spatiul liber disponibil. De asemenea, cei care locuiesc la case mari, aleg brazi artificiali 1.5m pentru dormitorul copiilor adolescenti, dormitorul principal, hol etc (in afara de bradul principal din living, care de obicei este mai mare).

Calitate TOP brazi artificiali 1.5m

Brazii din oferta noastra sunt modele premium, unicat in Romania, cu o bogatie fara margini. Daca ati trait experienta nefasta de a vedea sau chiar a primi un brad artificial de slaba calitate, foarte firav si cu putin crengute, neuniform de jos pana sus si neplacut de fals, nu trebuie sa va descurajati, ci sa alegi de aceasta data o calitate mai buna. La noi gasiti doar brazi de calitate inalta, asa ca puteti comanda cu incredere oricand.

Brazii nostri provin din import, din bratele unor furnizori care acorda maxima atentie fiecarui detaliu de realizare. Mai mult, anul acesta, la noi puteti descoperi cele mai noi modele de brazi artificiali de lux, modele unicat in Romania. Acesti brazi sunt izbitor de frumosi prin faptul ca sunt extrem de bogati, cu o uniformitate iesita din comun. Au crengute bogate si ferme, ace solide si rezistente. Acele lor nu sunt bidimensionale de slaba calitate. Avem brazi de lux cu ace 3D sau 3D si 2D in combinatie, cu material PE (polietilena), un plastic superior clasicului PVC.

Livrare rapida cei mai frumosi brazi artificiali 1.5m

Comandati cei mai buni brazi artificiali direct de la importator, pret excelent. Cei mai bogati brazi artificiali din Romania sunt chiar aici, in magazinul nostru, iar acest lucru este validat de miile de review-uri pe care le primim an de an de la clientii nostri. Oferim transport avantajos in toata Romania, indiferent de localitate - Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Constanta, Galati, Iasi, Satu Mare, Cluj Napoca etc.

Trimitem prin curierat rapid si absolut toti brazii nostri ajung impecabil la destinatie. Asta pentru ca brazi artificiali 1.5m sunt foarte bine impachetati in cutii de carton si pentru ca sunt rezistenti.

Puteti sa-i impodobiti dupa cum va dicteaza inima, poate chiar diferit in fiecare an. Pentru ca sunt atat de fiabili, vor rezista cu stoicism proiectelor dumneavoastra de design cu tematic de iarna.

​Fie ca optati pentru o poveste a unui Craciun alb, fie ca alegeti designul clasic cu bradul verde in mijloc, aveti incredere ca piesa centrala a decorului va straluci cum nu se poate mai frumos. Alegeti cei mai buni brazi artificiali 1.5m acum si nu pierdeti oferta noastra.