facebook-pixel Tendințe brazi artificiali - Blog Post BraziCraciun.net
tendinte brazi craciun artificiali

Tendințe brazi artificiali

08-06-2021

Lumea brazilor artificiali este într-o continuă expansiune, așa că ne-am gândit să adunăm aici cele mai importante și interesante trenduri brazi artificiali.

brazi artificiali si cadouri

Fie că de abia anul acesta te-ai decis să dai o șansă bradului artificial, fie că ai făcut acest pas de ceva timp și ești încântat de alegere, dar anul acesta trebuie să-ți înnoiești bradul de Crăciun, aceste tendințe o să te ajute să alegi mai ușor ceea ce este potrivit pentru tine.

4 Tendințe majore pentru brazi artificiali

1. Brazi artificiali 100% din polietilenă

Am zice că acesta este cel mai important trend din industria producției de brazi artificiali speciali.

După ce ani la rândul brazii artificiali au fost fabricați din PVC, un material plastic mai ieftin, acum au început să apară brazi artificiali din polietilenă (PE).

brad artificial decorat

În 2021, noi vom aduce în premieră primii brazi 100% din polietilenă în România.

De ce s-a făcut trecerea de la PVC la PE?

Era normal să se întâmple acest lucru pe măsură ce cererea de brazi artificiali de lux a crescut.

În plus, tehnologia de fabricare a brazilor artificiali nu a stagnat, ci designerii în domeniu au încercat să găsească noi soluții pentru a imita cât mai bine crenguțele și acele brazilor naturali.

Soluția a venit din partea unui material plastic nou, mai rezistent și superior ca performanțe PVC-ului.

Brazii din Polietilenă/PE sunt realizați printr-o metodă tehnologică specială de turnare în matrițe a plasticului.

Astfel, dacă până acum acele brazilor artificiali erau în mod clasic din PVC și bidimensionale, acum s-a făcut trecerea la brazi artificiali de lux din PE, cu ace tridimensionale.

Efectul este uimitor, pentru că acele 3D din PE chiar sunt foarte asemănătoare cu cele ale brazilor naturali. Astfel, poți avea un brad care e mai frumos decât cel natural, dar fără să decimezi pădurea. Te-ai întrebat vreodată în cât timp crește un brad de Crăciun?

brazi de craciun speciali

Prin urmare, trecerea la brazi artificiali din polietilenă este cea mai importantă tendință din lumea brazilor artificiali.

Ce schimbări aduc brazii artificiali din polietilenă?

– acești brazi sunt mai scumpi, pentru că polietilena este un material superior PVC-ul care este mai ieftin

– pentru că brazii artificiali din PE pot fi mai costisitori, există și varianta brazilor de lux fabricați din mix PE și PVC, cu crenguțe atât 2D, cât și 3D.

Brazii de lux o să aibă într-un procent mai mare ace 3D comparativ cu cele 2D.

– o preferință mai mare pentru brazi artificiali de lux aspect natural.

brad de craciun frumos impodobit

Acum, cei care susțineau că brazii artificiali din plastic arată ieftin și „fals” își vor putea retrage cuvintele.

În realitate, brazii artificiali de lux aspect natural imită incredibil de fidel acele brazilor naturali.

Aceasta este o performanță uimitoare pentru lumea brazilor artificiali.

2. Brazi artificiali de lux mari

Un alt trend care se observă în zona brazilor artificiali este preferința pentru brazii înalți și foarte bogați.

Dacă până acum mai toată lumea opta pentru brazi de craciun artificiali 1.5 m unicat sau 180 cm, acum tendința este de a cumpăra un brad de Craciun artificial special cât mai mare, care să se încadreze bine în spațiul existent.

Brazii artificiali mari au avantajul că se pot manevra ușor.

Primești bradul înalt direct la ușă; nu trebuie să mergi în piață sau în supermarket și să cari bradul natural greu pe mașină sau în spate.

În plus, brazii artificiali înalți sunt mai ușor de asamblat decât ai crede la prima vedere.

Construcția lor este modulară, din mai multe piese, iar asta face ca montarea să devină floare la ureche.

Pentru câteva minute gândește-te că ești copil și asamblezi un puzzle 3D.

Chiar va fi distractiv. Ai tot ce trebuie în pachet și nu ai nevoie de topor, șuruburi, ferestrău, ciocan sau alte scule.

În afară de faptul că oamenii au realizat cât de practici sunt brazii artificiali mari (înalți și bogați), aceștia arată super împodobiți. Vezi aici cei mai frumoși brazi de crăciun împodobiți.

Nu ești nevoit să renunți să mai pui în brad niște decorațiuni care îți plac enorm.

Pentru că suprafața de împodobit este mai mare, simetrică și uniformă, îți poți dezlănțui creativitatea și poți așeza o mulțime de ornamente în brad.

Care sunt cei mai înalți brazi artificiali de lux?

La noi o să găsești brazi artificiali de lux 300m reducere, cei mai bogati brazi artificiali 400 cm și chiar de 5 metri.

Aceștia sunt destinați mai degrabă vilelor foarte înalte, recepțiilor, birourilor, hotelurilor sau altor instituții și firme care au spațiu generos disponibil pentru montarea unui astfel de brad impunător.

Pentru apartamente și case, cei mai frumoși brazi artificiali de Crăciun preț redus sunt brazi artificiali de lux 240cm online, cei mai bogati brazi artificiali de lux 220cm, brazi artificiali de lux 250cm unici in Romania, brazi artificiali de lux 200cm.

3. Brazi artificiali pre-decorați

Acesta este un trend început de câțiva ani, dar care devine tot mai intens.

Oamenii au început să aprecieze mai mult acei brazi artificiali cu vârfuri ninse, brazi de lux artificiali cu fibră optică și brazi artificiali de lux cu conuri de brad.

E clar: aceștia sunt speciali și vin la pachet cu unele avantaje suplimentare.

De exemplu, dacă vrei să renunți să înșiri în brad instalația de luminițe, te poți orienta spre brazi artificiali de lux cu fibră optică.

Aceștia sunt minunați și deja luminați. Nu îți mai rămâne decât să-i decorezi cu ușurință, așa cum îți place.

Brazii stropiți cu zăpadă artificială bine fixată pe vârfuri sunt o altă tendință interesantă.

În Vest am putea zice că există chiar o manie pentru brazii albiți cu zăpadă artificială (probabil pentru a zugravi cât mai bine versul melodiei – I’m dreaming of  a White Christmas).

Ca să spunem drept și nouă ne plac brazii artificiali cu vârfuri ninse; au ceva cu totul special.

Deci, dacă nu vrei să faci zăpadă artificială peste tot prin casă folosind un spray ca să pulverizezi bradul, cumpără din prima brazi artificiali cu vârfuri ninse.

În fine, mai există brazii artificiali cu conuri de brad, foarte apropiați de stilul minimalist scandinav.

Pentru cei care iubesc decorurile simple, brazii predecorați cu conuri de brad sunt speciali.

Și chiar dacă îți place ca bradul să fie cât mai împodobit și bogat, poți alege brazi cu conuri de brad, iar apoi poți să mai adaugi decorațiuni preferate, după pofta inimii și limitele imaginației.

brazi de lux tendinte

4. Împodobirea bradului artificial în noiembrie

Ultima tendință pe care vrem să o menționăm este faptul că cei care au un brad artificial de Craciun simt tot mai mult impulsul de a împodobi bradul în noiembrie (la mijlocul lui noiembrie, de Black friday – vezi brazi artificiali de lux black friday -sau spre final).

Ei sunt animați de faptul că brazii de Craciun artificiali de lux vor arăta splendid până la Crăciun, că pot rezolva din timp cu decorul sărbătorilor de iarnă, pentru a păstra luna decembrie pentru alte planuri importante: mese festive, întâlniri cu familia și prietenii, slujbe la biserică, petreceri de sfârșit de an la firmă, cadouri pentru cei dragi, pregătirea ghetuțelor de Moș Nicolae etc.

Atât pentru azi. Sperăm că ți-am trezit curiozitatea pentru a descoperi pe îndelete tot ce au mai bun de oferit noii brazi artificiali de lux.

Hai în magazin și comandă online bradul perfect pentru Crăciun.

Îți reamintim că noi importăm direct brazii pe care îi găsești în magazinul nostru – asta înseamnă că găsești aici întotdeauna cel mai bun preț și cele mai noi modele.

Suntem în pas cu tendințele întotdeauna.

Vezi brazi artificiali de lux Royal, brazi artificiali de lux Super, brazi artificiali de lux București online, Constanța, Cluj Napoca, brazi artificiali de lux Timișoara etc.

Livrăm cu drag în toată țara!

Spune-ne parerea ta. Scrie un comentariu sau un raspuns