facebook-pixel Idei de cadou pentru aniversarea căsătoriei părinților | Brazi Craciun . net Blog
aniversarea-casatoriei-parinti

19 Idei de cadou pentru aniversarea căsătoriei părinților

12-02-2021
Aniversarea căsătoriei este un eveniment foarte important în viața oricărui cuplu. Această aniversarea nu marchează doar un anumit număr de ani, ci și toate momentele fericite sau mai puțin fericite care au fost depășite de către părinții noștri. Aceștia au reușit să treacă peste toate obstacolele vieții împreună, ținându-se de mână, sprijinindu-se și iubindu-se în fiecare minut. Pentru noi, copii, părinții sunt primii eroi. Ei ne-au dat viață din iubire, ne-au crescut cu iubire, fie că le-a fost ușor sau greu, iar eu zic că am crescut și ne-am dezvoltat frumos, iar pentru aceste lucruri trebuie să le fim recunoscători, să îi apreciem și să îi iubit până la lună și înapoi. Se apropie aniversarea căsătoriei lor? Nu prea știi ce să le cumperi? Nu este nicio problemă! Ai ajuns la locul potrivit. Te voi ajuta cu cele mai frumoase și unice idei de cadou pentru aniversarea căsătoriei părinților tăi. Sunt ferm convinsă că aceste idei unice de cadou îi vor lăsă pentru o lungă perioadă de timp surprinși și se vor bucura că au un copil așa iubitor și atent precum ești tu. Își vor da seama că au făcut împreună o treabă bună!

Idei de cadou pentru aniversarea căsătoriei părinților

1.Tablou cu cele mai uzuale replici ale lor.

Fiecare dintre noi avem anumite replici pe care le spunem mai tot timpul, cu siguranță și părinții tăi spun replici amuzante sau mai puțin amuzante destul de des. Poți printa un tablou cu acea replică, un tablou cu replica mamei tale și unul cu replica tatălui tău, iar dacă le scrii tu de mână, vor fi și mai apreciate. De exemplu, tatăl meu obișnuiește să spună când face mama prăjituri „Mai pune scorți?”, chiar dacă scorțișoara nu este unul dintre ingredientele de pe listă, așa că am luat de pe Internet o poză cu un fundal care să se potrivească cu decorul din living și am scris această replică, iar pentru mama am scris „Ce fac mâine de mâncare?”. Bineînțeles că acum acele tablouri sunt pe peretele din living. Chiar s-a bucurat și s-au amuzat. Știu că aceste tablouri nu sunt perfecte, dar pentru că le-am făcut eu, pentru părinții mei sunt cel mai frumos cadou.

2.Set de bijuterii personalizate.

bratari cuplu cadou Le poți comanda părinților tăi brățări care au gravate poza lor, data căsătoriei și cu un mesaj „Te iubesc”, de exemplu sau orice alt mesaj. Aceste brățări pot fi din aur sau argint, depinde ce preferă să poarte ei. De altfel, poți alege și culoarea șnurului, iar aici poți alege fie șnururi de aceeași culoare sau culori diferite, în funcție de culorile lor preferate. Avantajul acestor brățări este că sunt foarte finuțe și pot fi purtate cu ușurință și de bărbați.

3.Placă din lemn cu numele lor și data în care a avut loc nunta.

cadou-aniversare Această placă le va aminti tot timpul de una dintre cele mai frumoase zi din viața lor, dar va avea și rol decorativ. Poți alege culoarea lemnului în funcție de cromatica și decorul din casă. Acest cadou va fi garantat pe placul mamei tale, deoarece acum tatăl tău nu va mai avea nicio scuză să uite de aniversarea căsătoriei lor. Pentru a îmbunătăți situația, îi poți spune tatălui tău despre blogul nostru.

4.Inițiale din trandafiri de săpun sau flori artificiale.

cadou parinti Poți face chiar tu acest cadou, deoarece ai nevoie doar de o placă din carton, foarfece, lipici și flori pe care le preferi. Trasezi inițiala numelui pe carton, practic creezi o literă 3D, iar la final lipești florile. Este un cadou simplu, dar cu siguranță se vor bucura, mai ales că l-ai făcut tu, iar dacă nu iese chiar perfect, să ai motive de îngrijorare. Dacă nu ești îndemânatic și nu vrei să riști, poți comanda de pe Internet. Un simplu search și ai cadoul perfect direct la tine la ușă.

5.Bilete de vacanță.

vacanta cadou Știm cu toții că părinții noștri nu prea merg în concediu sau vacanțe, deși și-ar dori sau chiar au nevoie de câteva zile de relaxare, pe motiv că economisesc bani și pentru că vor să renoveze sau să cumpere diverse pentru casă. De aceea, o vacanță este un cadou neașteptat. Nici prin gând nu le va trece! Iar la câte eforturi fac zilnic pentru noi, merită din plin câteva zile departe de cotidianul lor. Destinația vacanței o alegi tu, nu mă îndoiesc că nu ai nicio idee. Fie că alegi la mare sau la munte, ei vor fi mai mult decât fericiți. Și sunt convinsă că vor protesta și vor încerca să te trimită pe tine în locul lor, dar să nu cedezi sub nicio formă! Și-au câștigat dreptul la vacanță.

6.Vouchere cadou.

cadou parinti Dacă ești prea ocupată să mergi să le cumperi un cadou sau să le confecționezi unul, atunci un voucher sau mai multe sunt un cadou de compromis. Și ei, la fel ca noi, au obiecte pe care doresc să le cumpere, iar din diverse motive tot amână sau așteaptă sezonul de reduceri. Le poți cumpără vouchere pentru diverse experiențe sau magazine pe care știi că le frecventează. Dacă alegi această idee de cadou, să nu uiți să cumperi și o felicitare drăguță în care poți scrie simplu „Vă iubesc!” sau orice mesaj vrei tu să scrii și un plic.

7.Album cu fotografii.

cadou parinti Pentru a nu fi doar un simplu album cu poze, poți să scrii un mesaj sub fiecare poză sau ce s-a întâmplat în ziua în care s-a făcut respectiva poză. Poți pune și fotografii cu părinții din tinerețe, dar aici vei avea nevoie de ajutorul bunicilor, mătușilor și al unchilor, te asigur că vor avea niște povești foarte zemoase și hazlii. În plus, în fiecare an poți adăuga poze cu replici și mesaje. Iar peste ani și ani, vor fi amintiri de neprețuit, iar la aniversări vei putea să îl răsfoiți și să depănați amintiri. Eu le-am făcut părinților mei acest album, iar a doua zi toate prietenele ei au aflat și acum sunt invidioase că copii lor nu se gândesc la astfel de cadouri unice. Acest cadou îi va face să le sclipească ochii.

8.Harta stelelor din ziua în care și-au unit sufletele.

cadouri pentru parinti Ce este harta stelelor? Este un tablou care reprezintă harta stelelor din acea zi specială, poți adăuga un text cu numele lor și un mesaj, de exemplu „Marina și Nicolae; 26.07.1988; Pentru totdeauna și încă un infinit.”. Mie îmi place la nebunie această idee de cadou și te asigur că deja este pe lista mea de cadouri pentru aniversarea a 30 de ani de căsătorie a părinților mei. Vei vedea sclipirea din ochii lor când vor desface acest cadou.

9.Set de halate de baie personalizate.

cadou-parinti-halate-baie Dacă și părinților tăi le place să își bea cafeaua încă în pijamale și cu un halat de baie pe deasupra, această idee poate fi un cadou perfect. În plus este și pufos și călduros, numai bun pentru diminețile reci de iarnă, iar de fiecare dată când le vor purta, vor simți că primesc o îmbrățișare de la tine. Poți chiar tu coase pe două halate simple, albe sau ce culoare alegi tu, inițiala numelor părinților tăi  sau dacă te simți îndrăzneață, poți coase tot numele lor. Dacă te îndoiești de abilitățile tale de croitoreasă, poți oricând să apelezi la un specialist. Trebuie să ai grijă din ce material sunt făcute halatele de baie, dacă vrei ca părinții tăi să le poarte ani la rând, atunci trebuie să alegi unele dintr-un material bun, ca de exemplu bumbacul.

10.Kit mulaj pentru mâini.

cadou-parinti-kit-mulaj-maini Trebuie să cumperi kitul pentru ca mai apoi, părinții tăi să își facă mulajul ținându-se de mână, poți cumpăra și astfel de statuete, dar nu vei găsi mâini identice cu mâinile părinților tăi, iar acel mulaj nu va avea același efect. Cât timp stau cu mâinile în mulaj, poți să le faci și o poză sau mai multe. Iar de fiecare dată când vor privi acel mulaj, își vor da seama că au trecut peste toate problemele și obstacolele vieții pentru că s-au ținut de mână. Nu ai cum să dai greș cu această idee de cadou. Pun pariu că această idee de cadou va fi apreciată și pe rudele tale și prietenii de familie.

11.Disc de vinil cu melodia de la valsul mirilor

cadou-parinti-disc-vinil Toate etapele nunții sunt importante și trebuie amintite, iar dansul mirilor este unul dintre cele mai importante momente dintr-o nuntă. Dacă nu știi ce pe ce melodie au dansat, poți întreba membrii familiei. Acum să îți spun un mic secret. Sunt șanse mari să nu găsești discul de vinil cu acea melodie, dar poți cumpăra orice disc, înlocuiești eticheta, îl înrămezi într-un tablou, iar deasupra scrii sau printezi numele melodiei și cântărețul. Bănuiesc că acest secret va rămâne doar între noi. Se vor bucura să îl vadă în fiecare zi pe perete.

12.Portrete ilustrate cu poza lor.

cadou-parinti-portrete-ilustrate O altă idee de cadou este să le comanzi un portret ilustrat cu poza părințiilor. Nu va fi doar o simplă poză, ci una mai specială. Iar dacă tu ai cât de cât talent la desen, poți să încerci să îl faci chiar tu. Și aici am să îți dau un mic sfat. Poți pune pe monitor o poză cu ei, pui o foaie pe ecran și conturezi chipurile lor. Pe urmă, poți retușa și colora desenul.

13.Bonsai cu inițialele numelor lor.

cadou-parinti-bonsai-cu-initiale Când părinții noștri au fost mai tineri se obișnuia ca îndrăgostiții să își declare dragostea prin cioplirea inițialele numelor lor pe trunchiul copacilor. Poți cumpăra un bonsai și să cioplești chiar tu cu un cuțit inițialele lor, dar ai grijă să nu cioplești prea tare copăcelul! Cu siguranță acest cadou le va stârni câteva amintiri plăcute din tinerețe.

14.Borcan cu amintiri.

cadou-parinti-borcan-cu-amintiri Acest cadou îl poți face chiar tu. Poți scrie bilețele cu numele părinților, data nașterii lor, locul în care s-au cunoscut, ziua în care s-au căsătorit, întâmplări amuzante, concedii, ziua ta de naștere și a fraților și surorile tale, dacă este cazul și le pui într-un borcan mai special, adițional poți lipi o etichetă pe care să fie scris „Borcan cu amintiri”. Acest cadou este unul simplu, dar de efect. Necesită doar timpul și creativitatea ta. Părinții tăi pot citi în fiecare zi un bilețel și cu siguranță ziua lor va fi mai frumoasă.

15.Figurine din porțelan.

cadou-parinti-figurine-personalizate Poți comanda figurine din porțelan cu părinții tăi. Poți folosi portretul de la nuntă sau o poză mai actuală, aici decizia îți aparține. Dacă nu te poți decide, poți să comanzi două seturi de figurine, unul cu ei ca mire și mireasă, iar celălalt set cu ei din prezent. Este un cadou deoseosebit care le va aminti mereu de acea zi foarte specială din viața lor. Te asigur că acest cadou va depăși pe cel din anul precedent. Cu siguranță aceste figurine vor avea un loc de cinste în casă, dar și în sufletele lor.

16.Tablou cu portretul lor de la nuntă și o poză din prezent cu ei.

cadou-parinti-tablou-aniversar Această idee de cadou este o dovadă clară ca adevărata iubire rezistă și chiar se consolidează în timp. Trebuie doar să faci o poză digitală a portretului părinților de la nuntă, o poză din prezent, un program de editat poze, fie unul instalat sau unul online, 2 grame de inspirație, 1 gram de răbdare, o ramă deosebită pentru tablou, să îl printezi și buum! cadoul perfect! Vor fi impresionați de acest tablou și vor povesti tuturor prietenilor lor despre bucuria pe care le-a creat acest cadou, care pare banal, dar are un efect enorm.

17.Tablou cu melodia lor preferată.

cadou-parinti-tablou-melodia-lor Sunt sigură că există o melodie pe care o ascultă cu drag părinții tăi și care îi bucură sau poate chiar și dansează. Poți comanda de pe Internet foarte simplu astfel de tablouri sau să le creezi chiar tu. Ai nevoie de câteva ingrediente magice: o poză cu ei, o bucată de sticlă de la un tablou de 10x15 sau mai mare și o cariocă. Scrii pe sticlă numele melodiei și al cântărețului sau a formației și desenezi butoane specifice de la un radio. Gândește-te bine! Poate chiar părinții tăi au compus o mini-melodie! Ar fi un cadou special care ar stârni și râsete. Gata, ai cadoul perfect chiar în mâna ta!

18.Puzzle cu poza lor sau a familiei voastre.

cadou-parinti-puzzle-poza Poate spui că puzzle-urile sunt pentru copii, dar să nu uităm că puzzle-uri sunt activitate relaxantă, și puzzle-ul o dată elucidat, va fi înrămat. Părinții tăi îl pot rezolva împreună seara când se uită la televizor și se relaxează după o zi istovitoare de mers la serviciu sau de muncă prin gospodărie. În acest fel, fac și o activitate relaxantă împreună și au ocazia să povestească vrute și nevrute, cum le-a mers ziua respectivă, ce planuri au pentru zilele care urmează.

19.Cutie cu fotografii.

cadou-parinti-cutie-cu-poze Poți cumpăra cutii de cadou de aceeași formă, dar dimensiuni diferite. Tai marginea cutiilor, iar acestea vor devenite plate. Lipești fundul cutiilor în ordinea mărimii, de cea mai mare la cea mai mică, iar pe laturile cutiilor poți lipi poze cu părinții tăi, cu familia voastră și diferite mesaje. Bineînțeles, la început vor crede ca acea cutie conține un cadou, dar cutia în sine reprezintă un cadou special. Dacă mai ai nevoie de îndrumare, poți căuta tutoriale pe YouTube.

Ce cadouri pentru părinți mai poți cumpăra

Dacă această listă te-a inspirat să dăruiești părinților tăi unul sau mai multe, te rog să nu uiți să cumperi și un buchet superb de flori pentru mama ta, o sticlă de vin sau de băutura preferată a tatălui tău și o felicitare în care să scrii un mesaj frumos. Sper că aceste idei de cadou pentru aniversarea căsătoriei părinților tăi te-au ajutat să alegi cel mai frumos și unic cadou pentru unii dintre cei mai special și dragi oameni din viața ta. Indiferent ce cadou sau cadouri alegi să dăruiești, sunt convinsă că părinții tăi se vor bucura foarte mult, mai ales că sunt dăruite din suflet. Nu este greu să îi surprinzi plăcut pe oamenii din viața ta, trebuie doar să fii inspirat. Îți garantez că până și rudele și prietenii de familie vor fi și ei surprinși de aceste cadouri minunate. În cazul în care organizezi și o petrecere, să știi că muzica este un element foarte important, meniul, invitații și altele despre vom vorbi mai detaliat altă dată. Te voi ajuta și la acest capitol. Nu te îngrijora.Te mai poți inspira și din idei de cadouri pentru socrii. Totul va ieși perfect.
Spune-ne parerea ta. Scrie un comentariu sau un raspuns