facebook-pixel Cel mai bun cadou pentru el | Brazi Craciun . net Blog

Cel mai bun cadou pentru el

18-02-2021

Cel mai bun cadou pentru el - 10 Sfaturi să alegi cadoul perfect

Cum alegi cel mai bun cadou pentru el? Ei bine, poate că ți-ai dat seama că alegerea cadoului potrivit pentru el nu este atât de ușoara pe cât pare. Deși, tu ca femeie te vei mulțumi deseori cu un buchet de flori proaspete și o cutie cu bomboane de ciocolată, bărbații nu sunt atât de ușor de impresionat. Cel mai bun cadou pentru el trebuie să fie ceva care să-i atragă atenția și ceva care să-i întărească încrederea în dragostea și aprecierea ta. Pentru a te asigura că vei alege cel mai bun cadou pentru el, te invităm să parcurgi această listă cu 10 pași esențiali. Am studiat. Am observat. Am testat. În cele din urmă, am adunat aici 10 sfaturi care să te ajute să identifici mai ușor cel mai frumos cadou pentru el.

Cum alegi cel mai bun cadou pentru iubitul tau?

Fie ca e Craciunul, Ziua Îndrăgostiților, ziua lui de naștere sau orice altă ocazie specială, cadourile vor fi mereu prezente. Pentru că magazinele online sunt pline de milioane și milioane de colecții, alegerea cadoului potrivit, în special pentru cel mai important bărbat din viața ta, poate părea puțin descurajantă. Cu toate acestea, exista câteva lucruri care te pot ghida spre cel mai bun cadou pentru el. Totul se rezumă la modul în care vei reuți să-ți restrângi opțiunile. Pentru a face acest lucru, iată 10 sfaturi de care să ții cont atunci când alegi cadoul pentru iubitul sau soțul tău.

cadou-barbati1.Află ce îi place și ce nu-i place

Pentru că el este jumătatea ta, partenerul tău, omul care a reușit să te cucerească, ar trebui să-i cunoști gusturile și antipatiile. Dacă sunteți împreună de ceva vreme, cel mai probabil ai aflat aceste lucruri din diverse conversații pe care le-ați purtat. Dacă realizezi că încă nu știi clar ce îi place și ce nu îi place, pur și simplu începe o discuție cu el. Oprește-te pentru o clipa, vorbește cu el la modul general, astfel încat el sa nu-și dea seama care este scopul tău. Dacă o sa-și dea seama ce faci, s-ar putea să se simta inconfortabil și poate chiar să se supere pentru că încă nu-i cunoști preferințele. În plus, nici tu nu te vei simți în largul tău ca să purtați discuția mai departe. Prin urmare, încercă să fii cât mai discretă, fără ca el să bănuiască faptul că tu încerci să afli ce îi place și ce nu-i place ca să poți să-i alegi cel mai bun cadou.  Deci, ascultă ce spune. Pune-i întrebări. Fii atentă la tot felul de indicii. Cel mai important este să afli ce îl face fericit. cadou-pentru-el 2.Alege ceva la care nu s-ar astepta Există un motiv bine întemeiat pentru care alegem să-i surprindem pe cei dragi de ziua lor. Cadourile sunt menite să uimească, să provoace o surpriză, un șoc plăcut, ceva diferit. Imaginează-ți cum ar fi ca el să știe deja ce o să primească de ziua lui. Crezi că totul ar mai fi atât de special? Nhiaa... Vezi, tocmai aici este farmecul unui cadou bine ales, surprinzător. Prin urmare, alege ceva între dorință și imprevizibil; ceva între ceea ce își dorește și ceea ce l-ar putea surprinde cu adevărat. Da, este important ca ceea ce alegi să fie pe gustul partenerului tău, dar dacă reușești să implici și factorul surpriză în ecuație, oh... îți garantăm că reacția va fi incredibilă. Elementul surpriză face ca oferirea unui cadou să fie si mai placută.

portofel-carduri3.Fă o lista cu ceea ce are nevoie

Poate că are nevoie de câteva lucruri, dar nu vorbește despre asta. Gândește-te la profesia și stilul său de viață. Este ceva ce l-ar putea ajuta să devină mai eficient în activitatea pe care o desfășoară? De exemplu:
  • dacă i se întâmplă des să rămână fără baterie la telefon, atunci probabil că un încărcător wireless i-ar fi foarte util;
  • dacă biroul lui e plin de notițe și foițe, atunci poate că o agendă electronică i-ar fi de mare ajutor;
  • dacă se întâmplă de multe ori să ia prânzul în mașină, atunci poate că o cutie de prânz electrică i-ar prinde bine;
  • dacă pleacă la job cu trei genți dupa el, poate că are nevoie de o servietă mai mare;
  • dacă a început să aibă mai multe carduri în portofel decât bani cash, poate că o idee bună pentru el ar fi un portofel minimalist de carduri.
Prin urmare, vino cu o opțiune care îi poate simplifica viața.

lista-de-cadouri4.Generează idei de cadouri

După ce ai aflat ce îi place și ce nu îi place, următorul pas este să faci o lista. Pe baza conversațiilor pe care le-ați purtat, notează ce lucruri îi plac lui. Poate că sunt multe, însă ar trebui să te rezumi la a le enumera sumar. Când faci acest lucru, încearcă să gășesti o legătură între fiecare element de pe listă cu discuțiile pe care le-ați purtat. Ar trebui să poți să-ți dai seama destul de ușor dacă este ceva despre care el vorbește destul de mult. Subliniază aici: asta își dorește el. Gata, poti fi fericită pentru că ai găsit cadoul perfect pentru el. Nu-ți mai rămâne decât să î-l pregătești și să i-l oferi în ziua cea mare.

laptop-agenda5.Fii atentă la lucrurile pe care le are deja

Având în vedere că aveți o relație, ar trebui să observi lucrurile pe care le deține deja. Poate că îi plac gadgeturile electronice sau colecționează timbre vechi și scumpe. Orice ar fi, acordă atenție lucrurilor pe care le are deja și în funcție de acestea, poți veni cu o idee de cadou în completarea a ceea ce deține deja. Dacă îi cumperi ceva de care are într-adevar nevoie, sigur îl vei face fericit și îl vei surprinde în cel mai frumos mod de ziua lui, de Craciun, de Ziua Îndrăgostiților sau cu altă ocazie specială.

ceas-din-lemn6.Ce crezi că ar zice de un cadou personalizat?

Dacă vrei să-l impresionezi cu adevărat, "personalizarea" este secretul. Un cadou personalizat este deseori primit cu mai mult drag comparativ cu unul generic. Dacă îi cumperi un laptop, îl poti personaliza cu stickere cu eroul său preferat. Dacă alegi un ceas nou pentru el, îl poti personaliza cu inițialele lui, numele voastre sau o declarație scurtă de iubire. Alte idei bune de cadouri personalizate sunt: cana cu mesaj amuzant, ramă foto cu un colaj cu povestea voastra de dragoste, un tricou personalizat cu un mesaj haios, o bratara gravată cu initialele sale, un termos personalizat, o unealtă multifuncțională cu numele lui etc. Dă frâu liber creativității și alege un cadou care o să-l determine să te iubească și mai mult. Vezi mai multe idei de cadouri și alege ceva care se potrivește cât mai bine cu personalitatea partenerului tău.

manusi-de-box7.Cel mai bun cadou pentru el este unul 100% practic

Nu cumpăra un cadou pentru el doar pentru că „așa trebuie”. De asemenea, nu arunca banii pe un cadou prostesc, pe care îl va folosi câteva ore și apoi îl va arunca. Trebuie să fie ceva care să-i placă și pe care ar putea să-l folosească timp îndelungat, ca să-i aducă aminte de tine. De exemplu, un ceas de mână este o idee foarte bună de cadou. Îl va purta aproape zilnic.
  • Un încărcător wireless este un gadget obligatoriu, de care nu se va mai putea lipsi.
  • Un set de produse de îngrijire corporală va fi folosit mai mult timp, cu aceeași plăcere.
  • Un set cadou bărbați cu portofel, curea și cravată ar putea fi utilizat aproape în fiecare zi de către un bărbat elegant.
Alege cadoul și în funcție de hobby-urile pe care partenerul tău le are. Dacă merge la sală, poți să îi cumperi o geantă pentru sală, sticlă de apă, pudră proteică, echipament sportiv sau mănuși de box. Dacă ești norocoasă și iubtul tău este un masterchef în bucătărie, poți alege tot felul de condimente, uleiuri aromatice, set de tigăi sau un grill electric. Trebuie doar să analizezi foarte bine cu ce își ocupă timpul liber.

cuplu-in-pijamale8.Alege cadoul în funcție de ocazie

Fiecare ocazie este diferită, iar tu ar trebui să alegi cadoul și în funcție de ocazia respectivă. De exemplu, un cadou ar putea fi mai potrivit pentru el de ziua lui decât de Ziua Îndrăgostiților sau de Crăciun. Ocazia ar trebui să dicteze specificul cadoului. Cum ar fi să-i oferi pijamale cu imprimeuri de Crăciun de ziua lui de naștere care este în iulie? Cam rușinos. Și dezamăgitor. Dacă vor fi și prietenii voștri pe aproape, dezastrul va fi și mai mare. Prin urmare, fii înțeleaptă atunci când alegi cel mai bun cadou pentru el. De Ziua Îndragostiților, poți alege în special cadouri de dragoste, cadouri de cupluri, surprize care să-i aducă aminte cât de mult îl iubețti și îl prețuiesti. Cadourile de Ziua Îndrăgostiților (Valentine's Day și Dragobete) pot fi cu inimioare roșii, jocuri senzuale, în tandem (de exemplu: două ceasuri la fel, două brățări gravate cu numele voastre, două perne decorative pentru el ți ea, două periuțe de dinți amuzante pentru el si ea) etc. De ziua lui de naștere, alege cadouri semnificative pentru el, care să-l facă foarte fericit. Poate fi un cadou mai scump pe care și-l dorește, un lucru la care visează, ceva surprinzător legat de una din pasiunile sale, ceva care să-l ajute în activitatea pe care o desfășoară. De Crăciun, cadoul pe care îl pregătețti pentru el, de pus sub brad, ar putea fi în ton cu tematica de iarnă: pijamale de Crăciun, o pereche de papuci de casă, un fular sau o eșarfă, o pereche de șosete amuzante cu renii Moșului, o cană personalizată cu un mesaj cozy, o pătură etc.

femei-discuta9.Cere idei

Dacă nu știi de unde să începi sau nu reușești să găsești ușor un cadou potrivit pentru partenerul tău, iată ce poți încerca: cere idei în dreapta și în stânga, în grupul lui de prieteni sau în familia sa. Nu este un lucru pe care să-l recomandăm în prima instanță (motiv pentru care am lăsat acest sfat spre sfârșit), dar dacă chiar nu știi ce să alegi, aceasta ar putea fi o idee bună. Poate îi cunoști un prieten apropiat, un coleg, un frate sau o sora cu care poți discuta ușor. Dacă relația voastră este la început, atunci s-ar putea să ai puține informații despre preferințele sale, așă că ideea de a primi ajutor din partea unui cunoscut de al său ar putea fi chiar una salvatoare. Totuși, este foarte important ca acest lucru să rămână un secret absolut. În caz contrar, totul ar putea fi ruinat. În plus, s-ar putea ca el să se simtă dezamăgit dacă va afla că ai apelat la ajutorul prietenului sau al surorii sale pentru a-i alege un cadou. Prin urmare, gândește-te bine înainte de a recurge la acest lucru.

cutii-cu-cadouri10.Incepe să cauți cel mai bun cadou pentru el cât mai devreme

Unul din cele mai importante secrete din spatele unui cadou bine ales este timpul. Dacă vei lăsa alegerea cadoului pe ultima sută de metri, te vei simți presată de timp, iar acest lucru te poate face să cumperi din impuls - "ceva... să fie acolo". Prin urmare, nu face această greșeală. Setează-ți în schimb un reminder și începe să cauți cât mai devreme un cadou special pentru partenerul tău. El merită acest lucru din partea ta, iar reacția pe care o va avea atunci când va descoperi ca i-ai pregătit o surpriză pe măsura preferințelor și dorințelor sale, va fi de neimaginat. O să-i bucuri inima, o să-l faci fericit și o sa te iubească și mai mult. Având în vedere toate acestea, nu crezi că merită din plin tot efortul tău de a porni devreme în misiunea de căutare a celui mai bun cadou pentru el? Realitatea arată că, imediat ce vei începe să te gândești la un cadou pentru el, vei descoperi noi si noi optiuni, care îți vor face alegerea mai dificilă. Prin urmare, vei avea nevoie de suficient timp pentru a alege un cadou potrivit. Îți recomandăm să începi căutarile înainte cu o lună de ocazia respectivă. Cel mai bun cadou pentru el este acela care îl poate face fericit. Deci, vino cu o opțiune care ar putea să-i așeze pe chip un zâmbet laaarg. Când se întamplă să fii confuză, gândește-te la asta: în ce măsura cadoul respectiv o sa-l poata bucura? Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta foarte mult și te vor orienta firesc spre o alegere cât mai înțeleaptă. Dacă vrei să dai și o petrecere pentru el, să nu uiți de articolele esențiale pentru petrecere și ce fel de muzică alegi.
Spune-ne parerea ta. Scrie un comentariu sau un raspuns