facebook-pixel Cei mai înalți brazi de Crăciun / brazi artificiali - Blog
cei mai inalti brazi artificiali

Cei mai înalți brazi artificiali

30-05-2021

Dacă alegi un brad de Crăciun artificial în locul unuia natural, acest lucru nu o să-ți compromită sărbătorile de iarnă. Din contra.

Atâta timp cât alegi un pom de Craciun de cea mai buna calitate, nimeni nu o să-și dea seama că este artificial.

De fapt, în ultimii ani, industria brazilor artificiali a evoluat extrem de mult, iar tehnologiile de fabricare au ajuns la performanța de a realiza brazi artificiali cu aspect ulta-realist.

Cauți să vezi care sunt cei mai înalți brazi de Crăciun artificiali? Citește mai departe.

Cei mai înalți brazi artificiali

Daca te gândești la cei mai înalți brazi artificiali de Crăciun înseamnă că ai spațiul necesar pentru a include o astfel de piesă măreață în schema decorativa a sărbătorilor de iarnă.

În general, cei care locuiesc la vilă, au un spațiu comercial, se ocupă de administrarea unor birouri sau recepții ori vor să monteze bradul afară, caută soluții pentru cei mai înalți brazi de lux de Crăciun.

Asta pentru că nu toată lumea își poate permite să ridice un brad gigant într-un apartament sau într-o camera cu tavan jos.

brad de craciun inalti

Daca până de curând, prima opțiune în cazul celor mai înalți brazi de Crăciun erau brazii naturali, de ani buni, brazii artificiali au devenit o alegere mai practica.

Comandă o singură dată și te bucuri de frumusețea lor ani de zile.

Sunt ușor de montat (destul de intuitiv) și cel mai important este că din frunzișul lor nu pică ace.

Rămân la fel de bogați de la începutul lui noiembrie (daca alegi să-i împodobești atunci) și până pe 25 decembrie și chiar până în ianuarie.

Faptul că unii brazi înalți vin cu opțiuni avansate – preluminati cu fibra optica, predecorati cu conuri de brad, acoperiți cu zăpadă artificială fixă, îi face să fie și mai plini de magie.

Ca să fii sigur că faci alegerea cea buna atunci când cauți cei mai înalți brazi artificiali de Crăciun, caută acele modele la care se specifică clar că au ace 3d, tridimensionale, din PE, foarte realiste.

Acești brazi sunt special proiectați pentru a se asemăna uimitor cu brazii naturali.

Cel mai înalt brad artificial de Crăciun din lume

brazi de craciun artificiali 3m
2014 December Dreams Tree #1 by RAZ Imports

Conform Guinesss World Records cel mai înalt brad artificial deosebit de Crăciun a fost înălțat pe 24 decembrie 2016 în Sri Lanka.

Măsura 72.1 metri și a fost amenajat de Arjuna Ranatunga Social Services.

Bradul a fost înălțat ca parte din carnavalul Gelle Face Green în Colombo, Sri Lanka, în timpul sezonului de Crăciun, ca parte atractiva a evenimentului.

Dacă am văzut care a fost cel mai înalt brad artificial înălțat vreodată, haideți să descoperim împreună care sunt cei mai înalți brazi artificiali la care te poți gândi pentru a-i înălța acasă ori într-un spațiu generos anul acesta.

1. Brazi artificiali 5m

Cel mai înalt brad artificial pe care îl găsești acum în oferta noastră măsoară 5m cu tot cu suport și are nu mai puțin de 5047 de crenguțe.

Lățimea sa este de 285 cm și suprinde prin aspectul extrem de bogat, luxos.

Este fabricat din PVC și are ace bidimensionale.

brad artificial de craciun 2m

Brazii artificiali de 5 metri se pretează pentru recepții, magazine, spații comerciale, hoteluri, pensiuni, vile înalte și cu spații generoase etc.

2. Brazi artificiali 400cm

Un alt model de brad artificial foarte înalt este acesta cu înălțime de 4 metri.

Desigur, înălțimea sa este calculată și de această dată cu tot cu suport.

Și acest brad uriaș este perfect pentru spațiile generoase, largi și cu tavan înalt.

Brazii artificiali de lux 4m au circa 5000 de crenguțe și un suport metalic foarte rezistent care le asigura o stabilitate perfectă.

În ciuda înălțimii, nu sunt atât de dificil de montat și împodobit pe cât ai crede.

Tocmai pentru că brazii artificiali au o structură modulara (sunt compuși din axul central și mai multe perechi de ramuri) sunt mai ușor de instalat.

3. Brazi artificiali 300cm și 350cm

Următorii brazi artificiali cu înălțime considerabilă sunt cei între 3 metri și 3.5 metri.

Uimitori din punct de vedere al aspectului realist, acești brazi sunt alegerea numărul 1 pentru cei care locuiesc la case și au livinguri moderne pe care vor să le amenajeze cu stil în apropierea sezonului de iarnă.

Se livrează în cutii rezistente de carton și vin cu suport metalic solid.

Bogăția lor este fară margini și măreția lor va cuceri pe oricine va da ochii cu ei în preajma Crăciunului.

4. Brazi artificiali 250cm și 270 cm

brad de craciun artificial special

Am inclus în categoria celor mai înalți brazi de Crăciun brazi artificiali modelele de 250cm până la 270 cm.

Sunt brazi artificiali de lux PE, cu ace 3D și 2D, cu aspect extrem de realist.

Cum alegi cel mai bun brad artificial înalt pentru tine?

cel mai important: măsoară spațiul! Asta este mai important decât semnificația bradului de Crăciun.

Un brad înalt e un brad imens și ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca acesta să nu se potrivească acolo unde vrei să-l așezi

pentru brazi artificiali de lux aspect real, alege modele unicat, cu ace 3D sau 3d combinate cu 2d și din material PE (polietilena).

brad de craciun artificial online

Chiar daca bradul are în compoziție și PVC, e important ca PE-ul să fi fost folosit în procesul de fabricație în proporție mai mare.

ia în considerare opțiunile extra: brazi artificiali cu vârfuri ninse, brazi cu fibră optică, brazi foarte plini, modele extravagante, brazi predecorati cu conuri de brad etc.

orientează-te după buget, dar nu face rabat la calitate. Când cumperi un brad de Crăciun înalt cel mai bine este să alegi să faci cea mai buna investiție pe termen lung.

De aceea, are sens să plătești puțin mai mult pe un brad artificial de lux care poate să reziste până la 15 ani, în loc să te bucuri că plătești acum mai puțin pe un brad care va rezista mai puțin și care are o calitate mai slaba.

Pentru cei mai buni brazi artificiali preț foarte bun, comandă online din magazinul nostru.

Livrăm brazi artificiali ieftin de lux Timișoara, Satu Mare, Slobozia, Brăila, Galați, Constanța, Ialomița, București, Brașov etc.

Avem si brazi artificiali mai scunzi – brazi artificiali de lux 180cm, brazi artificiali de lux 210cm, 220cm si brazi de lux 240cm.

Livrare cu verificare, suport inclus și reduceri avantajoase periodice.

Consultați oferta noastră actualizată din magazinul de brazi de craciun.

Spune-ne parerea ta. Scrie un comentariu sau un raspuns