facebook-pixel Cei mai buni brazi artificiali - brazicraciun.net Blog Post
brazi artificiali cei mai buni

Cei mai buni brazi artificiali

29-05-2021

Vrei un pom de Crăciun care să arate real, dar vrei să eviți neajunsurile unui brad natural?

brazi artificiali 150cm

Știm ce îți trebuie: unul din cei mai buni brazi artificiali.

Aceștia sunt soluția perfectă pentru toate persoanele îndrăgostite de aspectul natural al unui brad, dar care vor să evite dezavantajele bradului natural.

De asemenea, prin alegerea unui brad artificial, îți exprimi atitudinea pentru o lume mai verde, deoarece nu vei mai contribui și tu la tăierea brazilor naturali.

Cei mai buni brazi artificiali nu doar că sunt extrem de frumoși și au un aspect incredibil de realist, dar sunt și foarte durabili în timp.

Dacă un brad artificial de calitate ieftină poate fi folosit 3 – 4 ani și apoi simți nevoia să îl schimbi, în cazul unui brad artificial de lux, poți sta liniștit mai mulți ani, pentru că brazii de lux nu se vor degrada așa ușor.

Cei mai buni brazi artificiali sunt fabricați dintr-un material de calitate, PE sau combinație PE și PVC și au crenguțele tridimensionale, mai aproape de cele pe care le vezi la un brad de Crăciun natural.

brazi de lux 3D

Cu un pom de Crăciun realist, prietenii, colindătorii, familia ta vor crede că ai adus acasă un brad proaspăt în fiecare an.

Acesta este efectul pe care îl au cei mai buni și frumoși brazi artificiali de lux.

De ce ar trebui să cumperi un brad Crăciun artificial realist?

Pomii de Crăciun naturali sunt o modalitate foarte frumoasă de a sărbători Nașterea Domnului Isus, dar uneori nu sunt o alegere atât de practică pe cât ți-ai dori.

Când ai  un brad natural, trebuie să-l uzi frecvent și să-i cureți acele căzute, să scapi de ele înainte să înceapă să putrezească.

Aceasta poate fi o problema imensă pentru oricine.

Dar, nu-ți face griji. Există o soluție foarte bună – investește într-un brad de Crăciun artificial care arată real, unul din cele mai bune modele de pe piață.

Cei mai frumoși brazi artificiali de Crăciun au un frunziș realist; acele lor sunt modelate ca și cum ar fi ace naturale, așa încât mai nimeni nu poate vedea diferența de prima dată.

brazi artificiali de lux globuri

Cea mai bună parte este că poți păstra bradul ani de zile fără ca acesta să se uzeze.

Este cel mai bun brad și este cea mai bună alegere pentru decorul tematic al sărbătorilor de iarnă.

Cum să-i uimești pe toți cu unul din cei mai buni brazi artificiali?

Alege un brad realist și ți-ai îndeplinit dorința.

Atunci când ai unul din cei mai frumoși brazi artificiali PE, poți veni cu un design frumos și clasic pe care toată familia îl va iubi.

Combinația de culori roșu, verde și alb va face ca orice casă sau orice birou să arate ca o veritabilă țară a minunilor de iarnă.

Pentru a aduce notele de final, folosește ornamente deosebite (globuri, beteală, îngerași, dulciuri, vârf frumos, luminițe etc).

La final, adaugă minunatul vârf deasupra bradului.

brazi artificiali de lux impodobit

Cu cei mai buni brazi artificiali de Crăciun e ușor să devii inspirat.

Dacă îți dorești ceva deosebit ca și design, poți schimba tema și decorațiunile anul acesta. Poți merge pe ceva inedit, nebunesc.

În cele din urmă, al tău brad artificial de Crăciun va arăta frumos și super-realist.

Va fi o capodoperă personalizată ideală.

Nu același lucru este posibil în cazul brazilor artificiali de slabă calitate.

Aceștia sunt neuniformi (zici că le lipsesc crenguțe și ace din foliaj); par atât de firavi că îți e teamă să nu-i încarci prea tare ca să nu se dezechilibreze și să cadă.

Oricât ai încerca să introduci diferite artificii de ornare, un brad artificial ieftin (PVC și doar ace 2D) nu va fi la fel de bogat si nu va imita foarte bine bradul natural.

Alege de la brazicraciun.net cei mai buni brazi artificiali

În magazinul online brazicraciun.net îți oferim multe modele diferite de brazi artificiali, cei mai buni brazi artificiali de lux 240cm, brazi artificiali de lux 210cm, brazi artificiali de lux 220cm și multe alte dimensiuni.

Proiectați pentru a fi cât mai asemănători cu brazii naturali, acești brazi de lux artificiali au ace realiste din plastic de polietilenă, numit și PE.

Acest plastic superior PVC-ului face ca brazii artificiali să arate foarte apropiat de brazii naturali.

Spre deosebire de alți brazi de crăciun artificiali, cu o construcție „haotică”, ramurile celor mai buni brazi artificiali sunt articulate, ceea ce face ca pomii să fie ușor de instalat și decorat.

Caracteristici cei mai buni brazi artificiali de lux PE

Cu un profil uniform, cu frunziș realist, cei mai buni brazi artificiali de lux Royal sau brazi artificiali de lux Super vor deveni instant o piesă centrală superbă pentru festivitățile de sărbători.

Acești brazi sunt proiectați cu simț de răspundere, sunt extrem de frumoși, au o nuanță naturală verde și sunt foarte rezistenți.

Au o durată de utilizare de până la 10 ani – este imens.

brazi artificiali de lux verde

Au nevoie de minimă întreținere – doar nu-i depozitați în soare sau într-un loc umed.

În rest, îi veți putea desface și împodobi cu același entuziasm în fiecare an.

Avem o mulțime de brazi artificiali de lux 3D și 3D cu 2D (cu o combinație de ace din PE și ace clasice din PVC), cu ramuri care pot fi grațios modelate pentru un aspect răvășitor.

Poți comanda online la cel mai bun preț.

Pentru că suntem direct importatori, te asigurăm că la noi găsești garantat cel mai mic preț de pe piață pentru acești brazi artificiali de lux, modele premium, unice în România în acest moment. 

Indiferent la ce brad artificial de lux te vei opri, asigură-te că alegi de prima dată dimensiunea perfectă pentru spațiul tău.

Începând cu brazi artificiali mici până la brazi artificiali de lux cu o înălțime de 4 sau 5 metri pentru spații comerciale, la noi găsești cu siguranță bradul perfect pentru Crăciunul acesta și pentru multe Crăciunuri viitoare.

Ia-ți acum cel mai bun brad artificial de Crăciun

Profită de ofertele noastre cu livrare rapidă brazi artificiali ieftini București, brazi artificiali de lux Cluj, Constanța, Satu Mare, Craiova, Sibiu, Galați, Iași, Bacău.

Comandă cu încredere indiferent de localitate și poți împodobi bradul de Crăciun chiar din luna noiembrie, când se dă startul sezonului sărbătorilor de iarnă

Spune-ne parerea ta. Scrie un comentariu sau un raspuns